Het leven is de weg naar huis..
Home » Graancirkels

 Boodschap van Graancirkels

Heilige Geometrie in Graancirkels en de link met 2012

Over de Heilige Geometrie en de weg naar het jaar 2012 heb ik al eerder geschreven. Maar wat hebben deze onderwerpen met elkaar te maken? En wat voor boodschappen geven de graancirkels?

De Heilige Geometrie vertaald in de Graancirkels
Het totale universum bestaat uit vaste Geometrische vormen. Dit geldt dus ook voor alle levende wezens. Zelfs elke gedachte of emotie heeft een Geometrisch patroon. Daarom herkennen wij van nature onbewust deze Geometrisch gevormde elementen om ons heen en kunnen we bepaalde emoties voelen als we ons focussen op deze specifieke vormen. Geometrische informatie wordt niet gefilterd door emoties of ervaringen, maar in alle zuiverheid opgenomen. Dit maakt de Heilige Geometrie tot de universele taal ofwel de taal van de ziel.

Er wordt door intelligente entiteiten -vanuit een andere trillingsfrequentie dan die van de aarde- met ons gecommuniceerd. Dit gebeurt onder andere via de Heilige Geometrie in de Graancirkels. Elke Graancirkel bevat een eigen boodschap. Deze boodschappen wordt door ons herkend en vertaald naar onze situatie en het unieke pad die wij bewandelen in dit leven.

Er zijn Graancirkel formaties die een Wormhole bezitten. Wormhole is een andere benaming voor de Einstein-Rosen Brug: een theoretische doorgang naar andere dimensies die bovendien het reizen voorbij tijd en ruimte mogelijk maakt.

Er zijn ook graancirkels waar de getallenrij van Fibonacci (priemgetallen) in voorkomt, in weer andere Graancirkels zijn verwijzingen zichtbaar naar fractals. Zo is er ook een Graancirkel die een aftellende maancyclus zou laten zien of de vorm van een vlinder…

De laatste jaren worden de graancirkel formaties steeds complexer. Een reden hiervoor is de groei van het bewustzijn van de mens. Wij stellen ons steeds meer open voor de boodschap achter de Heilige Geometrische vormen, waardoor ons bewustzijn groeit en we de formaties beter kunnen begrijpen en in ons kunnen opnemen. Hoe meer vormen binnen de formatie van de Graancirkel, des te meer ons bewustwordingsproces wordt gestimuleerd. De vormen van de afgelopen jaren zorgen voor een snellere opening van het totale menselijke bewustzijn.

Naar 2012
Wat we nu weten is dat de kracht van Geometrie ons helpt in ons bewustwordingsproces. Dit proces zorgt voor een goede voorbereiding naar de nieuwe tijd, een tijd met een hoger bewustzijnsniveau… De tijd die begint in 2012!

Wij zitten midden in een transformatieproces. Deze periode van overgang kan verwarring en onrust geven bij mensen. Daarom krijgen we begeleiding van intelligente entiteiten, middels onder andere de (kracht van de) codes in de Graancirkels.

Deze boodschappen zijn niet alleen bedoeld om de mensen naar een hoger bewustzijn te brengen, maar ook om de aarde mee op te tillen naar een hoger trillingsfrequentie (energie-input in de aarde).

Hoe meer we in ons bewustzijn groeien des te meer we de verbinding gaan zien tussen Heilige Geometrie en de menselijke evolutie.

De echte kennis van grote religies zit verborgen in de Heilige Geometrie achter hun geschriften en de symbolen die gebruikt worden. We beginnen nu weer te beseffen hoe we de ‘heilige geschriften’ moeten lezen en wat de werkelijke betekenissen van de symbolen in de religies zijn. In de film ‘ The Da Vinci Code’ wordt hier ook aandacht aan besteed.

Trapsgewijs ontwikkelt iedereen zijn eigen persoonlijke evolutie op zijn eigen niveau en tempo. Regelmatig reiken we nog terug naar oude informaties (patronen), maar wij begrijpen nu al veel meer dan ooit tevoren, omdat we steeds meer gaan beseffen dat wij zelf de wijsheid in ons dragen. Dit besef wordt alleen maar groter als wij de oudste taal van het universum gaan begrijpen… De taal van de scheppende kracht, de taal van de volledigheid....

De taal van de Heilige Geometrie.

 

Mijn teksten zijn ook terug te lezen onder: http://aliki.infoteur.nl/

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.